Jämför vårdcentraler i Lomma med betyg

I Lomma kommun tillhörande region Skåne finns det 4 vårdcentraler med genomsnittsbetyget 84.4% i helhetsintryck i Nationell Patientenkät. Det är 4.7 procentenheter bättre än genomsnittet i hela Sverige (79.7%). Vårdcentralen med det högsta betyget i Lomma är HMC Vårdcentral i Bjärred. Informationen är från september 2023 då Nationell Patientenkät senast genomfördes.

Vårdcentraler i Lomma på karta med betyg

Tryck på valfri röd markör på kartan för att se vilken vårdcentral det är och vilket betyg den har. Vill du hellre se alla i textform finns en lista längre ner.

Vårdcentraler i Lomma sorterade efter betyget helhetsintryck

Frågor och svar

Vilken är den bästa vårdcentralen i Lomma?

Den bästa vårdcentralen i Lomma enligt betyget helhetsintryck i Nationell Patientenkät är HMC Vårdcentral i Bjärred. Jämför alla vårdcentraler i Lomma längre upp på sidan.

Hur många gånger kan man byta vårdcentral?

Man kan max lista om sig på en ny vårdcentral två gånger under en period på 12 månader.

Varför saknas vårdcentral x?

Informationen kommer till största del från den senast genomförda Nationella Patientenkäten som genomfördes i september 2023. Vårdcentraler kan ha tillkommit, försvunnit eller bytt namn sedan dess.

Kan man gå till vilken vårdcentral som helst?

Ja, man kan gå till vilken vårdcentral som helst i Sverige oavsett om man är listad på en annan eller inte. Du kan gå till en vårdcentral i en annan region än den du är folkbokförd i. Om du till exempel är bortrest hemifrån på semester kan det vara svårt att besöka den vårdcentralen du vanligtvis använder. Men du måste vara listad på vårdcentralen där du söker vård för att vårdgarantin ska gälla. När du söker vård i en annan region är det dina medicinska behov bedömda av en läkare som avgör hur snabbt du får vård.

Hur listar man sig på en vårdcentral?

Logga in på 1177.se och gör ditt val. Vissa vårdcentraler har kö och det kan i sådana fall dröja innan du får plats, men då står du tills vidare kvar på ditt tidigare val.

Hur vet jag vilken vårdcentral jag är listad på?

Logga in på 1177.se för att se vart du är listad idag.